Relații

 

 De ce anumite relații durează ani, decenii și poate chiar o viață și altele o lună sau maxim două?

Am căutat răspunsul în relația mea și în relațiile prietenilor din jurul meu și am observat unde era secretul.

Secretul este în atracție.  Vreau să spun prin asta  că relațiile scurte apar pentru că vrei să umpli un gol, ai nevoie de o femeie sau un bărbat pentru că singurătatea nu te ajută, ai încheiat o relație care ți-a provocat durere și vrei să o transformi în amintire sau pur și simplu pentru sex, exemplele pot continua. (Pot exista si excepții)

Această relație care se formează din întâmplare nu va dura mult pentru că nu se bazează pe cunoaștere. In această relație nu există compatibilitate există doar nevoie…încetul cu încetul îți dai seama că nu ai nimic în comun cu partenerul/partenera ta și până și sexul va deveni o obișnuință.

Ca să nu ajungi aici, să nu ajungi la regrete, la un timp pierdut sau chiar frustrări, trebuie doar să atragi și să fii atras.

Ce trebuie să faci ca să se numească atracție?

Răspunsul este simplu, trebuie doar să te faci cunoscut/ă, să arăși cum ești încetul cu încetul, fără grabă, calitățile și defectele. Creează momente în care să vă cunoașteți, pierdeți-vă  în ochii celuilalt, conectați-vă și așa veți observa compatibilitatea.

O să vină și momentul pentru dăruirea fizică numită sex/dragoste. Sexul va fi momentul  unic pe care o să îl savurați ca pe un vin scump, diferit de fiecare dată.

Deci nu vă legați de o întâmplare. Legați-vă de cunoaștere și de atracție, iar acestea o să vă asigure o relație în adevăratul sens al cuvântului.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s