Mare lucru reclama, fată!

Cum Bucureștiul a devenit orașul în care nu-ți mai poți estima durata unui traseu de făcut cu mașina, m-am trezit că petrec cam o jumătate de oră peste estimări. Așa că am profitat de aglomerația din trafic, care pe alocuri ne face sa ne crească trigliceridele, și mai ales vinerea – colesterolul- din cauze de blocaj (mă gândesc să nu ne ferim să drăcuim traficul, poate așa o vorbå spusă cu năduf, nu neapărat duioasă, ne ferește de bypassul coronarian), moment prielnic să mă las informată la zi de ce se mai întâmplă prin lume. La o scurtå privire pe Android, știrile google atrag atenți a cu o reclamă pentru Cordyceps, că de aia e democrație, să vadă toată lumea ceea ce pe vremuri era rezervat „familiei regale”. Ce dacă nu am vreo boală pentru tratamentul cu „Cordyceps”, o pot face citind reclama și ìntrebăndu-mă ce barză beată i-a adus pe cei care au învățat sintaxa frazei ca să scrie așa de inco(-)rect gramatical.
Așa, ca să interpretez eu spusele reclamei și nu prezentate ca de un chelner ìn zi de nuntă: „cordy – ceps – acționează la nivele profunde ale inconștientului și ajută organ ismul să redeștepte niște porți care determină vindecarea”. Adică bolile moderne sunt păcălitoare, te țin inconștient și cu porțile adormite, crezi ca ești sănătos și când colo, vine reclama și te incordează la cordy-cepsuri ca sa te trezești sigur la realitate, sa deschizi porțile – încet să nu scârțâie, în definitiv te prinzi ca esti bolnav, ca ești prost și dacå nu ai stiut, ai aflat acum.
Poate dacă ma uit pe net o sa aflu cât costă, și ce bine ca sunt blocată în trafic, poate am timp să trag o fuga la farmacie să-mi procur medicamentul, vreo doua cutii la ofertă, doar 269lei/100 tablete. Cum ce boală am? N-am. Da’ trag nådejde că mă va răscoli foarte adânc în subconștientul adormit al porților sau în porțile adormite ale subconștientului, sau așa ceva.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s